Siden 1990

Om os

Løsning Fitness

Løsning fitness dit lokale fitness center, men vi er også meget mere end det. Vi er en stor familie, sammen skaber vi en sund by

Hvem er vi?

Udover fitness faciliteter og holdtræning, tilbyder vi professionel hjælp og vejledning, til både træningsprogrammer og kostvejledning. Alle vores medarbejdere er uddannede inden for fitnessbranchen, vi har bl.a. statsgodkendte fitnessinstruktører, holdinstruktører og personlige trænere med forskellige specialer. Vi kan tilbyde hjælp til træning, inden for livsstilssygdomme, efter-fødsel, og for dig som har udfordringer i form af stress, depression eller angst.

Vores mission er at give folk en unik oplevelse af træning, i et center hvor sammenhold, højt humør er kendetegnet, og hvor DU er i centrum. Du vil altid som nyt medlem, blive tilbudt den bedste start på din træning, med en gratis programlægning sammen med en af vores dygtige instruktører.

Vores reception er placeret i midten af huset, så du altid kan henvende dig , hvad enten du har spørgsmål til din træning, eller du trænger til en hjemmelavet protein smoothie og en snak i vores cafe område.

Medlemskaber

Løsning Fitness standard 299 kr./mdr.
Løsning Fitness familie 8000 kr./pr. år.
Løsning Fitness senior* 240 kr./mdr.
Løsning Fitness Ung
max 18 år (med forældres samtykke)
240 kr./mdr.
Erhvervs aftale Kontakt os

 

 

Work

Løsning Fitness

Sammen skaber vi en sund by

åbningstider

Personlig træning, programlægning, kostvejledning mm. kan aftales uden for bemandings tiden.

Vores telefon har åbent alle hverdage mellem 08.00 - 22.00