Personlig træner

Hvad er en personlig træner?
En personlig træner er en træningskonsulent, som kan rådgive dig inden for træning. Vores personlige trænere er veluddannede inden for træning og fysiologi, med forskellige specialer inden for: efter-fødsel, livsstilssygdomme, skader, og psykiske udfordringer.

Hvorfor købe personlig træning?

Har du svært ved at nå dine mål? Er du i tvivl om du gør det rigtige mht. træning og kost? Eller mangler du en til at give dig et ekstra skub i den rigtige retning, eller til at sikre dig at du når dine mål? Så kan vores personlige trænere helt sikkert hjælpe dig, hvad enten du ønsker at tabe dig, opbygge muskler, komme i dit livs form til en speciel begivenhed, eller bare komme i form og få et godt helbred.

Hvor ofte skal man bruge en personlig træner?
Det er op til dig hvor ofte du ønsker at benytte din personlige træner. Normalt mødes man, til at starte med, én gang svarende til 1 time. Nogle vælger derefter at bruge deres personlige træner hver gang de træner. Andre bruger kun den personlige træner i opstartsfasen. Det er noget du og din træner sammen aftaler, hvad der er bedst for dig. I gennemsnit bruger de fleste deres personlige træner 1-2 gange om ugen.